dinsdag 27 mei 2014

Hip Hip Hooray!

Hip Hip Hooray!

Stampin Up heeft een ontzettend leuke kit in het assortiment. In de kit zitten alle benodigdheden om zelf kaartjes te maken. Het enige wat ontbreekt is een schaartje, maar die heeft iedereen wel in de la liggen (toch?).

Met die kit kan je 20 kaarten maken en dan hou je nog materiaal over om voor andere projecten te gebruiken. Ik heb onderdelen van de kit gecombineerd met de Hardwood stempel, een fantastische achtergrond stempel.

Aangezien de ontvanger van het eerste kaartje gek is op rood en grijs zijn dat de basis kleuren geworden. Snel gemaakt met groots resultaat.Het tweede kaartje is gemaakt met de kleuren Crumb Cake en Island Indigo.Aan de rechter zijkant vind je de folder van de Hip Hip Hooray kit, met nog veel meer voorbeelden. Omgerekend komt de kit neer op 1,25 per kaartje, Dat is niet veel geld en bovendien is het leuk om zelf te maken en persoonlijk om te krijgen. 

Happy journey!

1 opmerking:

  1. Leuk hoor Karin! Ik heb misschien nog wel een leuk projectje voor je. Kaartjes (/labeltjes) voor aan kraamvisite- bedankjes. Duurt allemaal nog even, maar als je het leuk vindt dan ben ik benieuwd of je wat kunt maken voor ons.

    BeantwoordenVerwijderen