woensdag 10 september 2014

Flower Patch

Hallo,

Na een lange afwezigheid is het weer eens tijd om met regelmaat iets op mijn blog te publiceren.

Het is niet zo dat ik stil heb gezeten, maar in de (warme) zomermaanden is de zin om met regelmaat te fröbelen net even minder. Ik heb wel aan een leuke opdracht gewerkt, maar het resultaat daarvan kan ik op dit moment nog niet laten zien. Nog een paar weekjes en dan kan ik dat hier laten zien.

Ik heb zitten spelen met de flower patch stempel, een ontzettend leuke stempel waarmee je prachtige resultaten bereikt.

Ik heb 2 verjaardagskaarten gemaakt waarbij ik ook gebruik heb gemaakt van de hardwood background stempel, zeker één van mijn favoriete stempels. 
Deze set is ook goed te gebruiken met de nieuwe in-colors van 2014-2016, dus daar zal ik in de loop van de tijd ook wat van laten zien.

Verder ben ik bezig met het voorbereiden van diverse workshops. Daar zitten ook kerst-workshops bij, je kan er maar op tijd bij zijn! ;-)

Lijkt het je leuk om samen met vriendinnen/familie een gezellige creatieve avond te hebben waarbij iedereen naar huis gaat met een aantal zelf gemaakte kaarten dan kan je contact met me opnemen. In overleg kiezen we dan welke kaarten we die avond/middag gaan maken. (zie ook de hostess actie rechtsboven voor een exclusieve stempel set!)

Ik ga nu maar eens bedenken wat ik voor swaps ga maken voor de Europese conventie van oktober, maar daar later meer over!

Happy journey!Geen opmerkingen:

Een reactie posten